een website die werkt

Je hebt als ondernemer wel een website, maar die is niet meer up-to-date. Bovendien heb je geen tijd om je daarover te buigen, maar eigenlijk weet je dat het belangrijk is. Herkenbaar?

Gebruiksvriendelijke websites met een scorende internetmarketingstrategie leveren meer omzet en winst op. Kijk naar je website als een extra vertegenwoordiger die online prospecten overtuigt tot klanten. WEBRAND kan je daarbij helpen. Meer zelfs, het is ons stokpaardje.

Waarom uw website up-to-date houden?

Google is dol op websites die regelmatig een inhoudelijke onderhoudsbeurt krijgen. Een nieuwe website maken en daarna amper updaten is dus geen goed idee. Toch als je wil dat Google je website bovenaan de zoeklijst weergeeft.

Met een Content Management Systeem (CMS) kan je snel, eenvoudig en gebruiksvriendelijk de inhoud aanpassen op je website.

Producten of diensten toevoegen, teksten aanpassen, nieuwsartikelen publiceren, verlofdagen communiceren, formulieren aanmaken … Het kan allemaal in een handomdraai. En de CMS-software? Die wordt door ons up-to-date gehouden, zodat je je niet hoeft te bekommeren om veiligheid en techniek.

Legt jouw website de link met sociale media?

Social media marketing stond een jaar geleden nog in de kinderschoenen. Kanalen zoals Facebook, LinkedIn, Pinterest, Instagram en andere maken het mogelijk om te communiceren over je producten, diensten en bedrijf. Het is dus de ideale manier om bezoekers naar je website te leiden. Geef je bedrijf een online identiteit met een website en een internetmarketingstrategie, zodat je helemaal mee bent met de nieuwste online marketingtrends.

Werkt jouw website goed op een smartphone of tablet?

78% van de Belgische internetgebruikers surft via smartphone of tablet. De kans dat je prospect op zoek is naar jouw product of dienst en daarvoor zijn gsm of tablet gebruikt, is dus zeer groot.

Dankzij responsive webdesign past een website zich volledig aan naar de grootte van het scherm van de bezoeker. Op een desktopcomputer zal je website er dus iets anders uitzien dan op een mobiel apparaat of tablet.

De tekst op je smartphone of tablet blijft even groot, maar de grafische elementen op de website worden anders geschikt. Zo verhoogt de leesbaarheid. Een bezoeker vindt op die manier snel en duidelijk de juiste informatie op je website.

SEO-proof

Je websitebezoeker die gemakkelijk informatie terugvindt op een kleiner scherm, dat is toch belangrijk? Google houdt sinds april 2015 rekening met het feit of je website mobielvriendelijk is. Is dat niet zo? Dan eindig je lager in de zoekresultaten wanneer mensen via hun gsm naar jouw product of dienst zoeken.

Mobielvriendelijke websites

Responsive webdesign betekent dat de fundering van je website ingrijpend verandert. Om die reden vertrekken we altijd vanuit een nieuw systeem. Wij ontwerpen onze websites met het WordPress CMS, waar responsive design reeds is ingebouwd. De huidige inhoud van je website kunnen we dus gebruiken, maar de opbouw ervan gebeurt vanaf nul.

Hoe kan WEBRAND jou helpen?

Heb je nog geen website of kijk je uit naar een nieuwe? Wil je graag starten met een webshop? Of toch eerder op zoek naar tips voor het onderhouden van je WordPress website? WEBRAND geeft het juiste antwoord op maat van jouw onderneming. Contacteer ons gerust voor een gratis afspraak.